FM90: Portré Kalmár Ferenccel

2016, szeptember 5 - 12:57
Aradról érkezett, Temesváron tanult, Debrecenben tanít és kutat – interjú a Debreceni Egyetem kitűntetett főiskolai tanárával a Campus Rádióban.

Az épületgépészet már az aradi gimnáziumi évei alatt megtetszett neki, ezért a Temesvári Egyetemen végzett építőmérnökként Kalmár Ferenc, a Műszaki Kar tudományos dékánhelyettese. Hosszú út vezetett addig, míg 2002-ben a Debreceni Egyetemre jött, de azóta itt oktat és kutat, hogy maradandót alkosson. Ezt a munkát ismerték el a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetéssel az államalapítás évfordulóján.

Életéről és pályájáról a Mézesmadzag című műsorban mesélt az Épületgépészeti Tanszék vezetője az FM90 Campus Rádióban. Az összeállítást ezen a linken hallgathatja meg.

Sajtóiroda - TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.