FM90: csökken a fácánállomány

2016, december 9 - 13:11
A Debreceni Egyetem kutatása szerint a vaddisznók megjelenése miatt egyre kevesebb a fácán hazánban - részletek a Campus Rációban.

A felmérésben az egyetem vadgazda szakos hallgatói is részt vettek, akik nemrég második helyezést értek el az Országos Vadgazdálkodási Vetélkedőn. A versenyről és a kutatásról bővebben Szendrei László, a DE MÉK Természetvédelmi, Állattani és Vadgazdálkodási Tanszék adjuktusa nyilatkozott az FM90 Campus Rádióban. Az összeáálítás ide kattintva elérhető.


Sajtóiroda-TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.